Parasta silmille jo yli 40 vuotta

Piiloset (Finnsusp Oy) on vuonna 1978 perustettu yksityinen kotimainen täyden palvelun optiikkatalo ja lääkinnällisiä tuotteita valmistava perheyritys. Omien tuotteiden valmistuksen lisäksi tarjoamme sopimusvalmistusta sekä laboratoriopalveluja muille yrityksille.

Kehitämme ja valmistamme innovatiivisia piilolinssien hoitotuotteita, kuivien silmien hoitotuotteita sekä yksilöllisiä silmälasilinssejä. Tutkimus, tuotekehitys ja valmistus ovat omissa käsissämme ja ne tapahtuvat omissa tehtaissamme Suomessa.

Silmälasilinssihiomomme on ainoa laatuaan Suomessa ja valmistamme yksilöllisiä silmälasilinssejä alan viimeisintä valmistusteknologiaa hyödyntäen. Keväällä 2021 lanseerasimme linssit kuluttajille uudella OLOlinssit brändillä – OLOlinssit by Piiloset. Kansainvälisen yhteistyön ansiosta linssivalikoimamme on monipuolinen ja tarjoaa uniikkeja ratkaisuja myös moniin erityistarpeisiin, kuten siniseltä valolta suojautumiseen BlueStop®-linssimateriaalilla ja aikuisnäköisille golfaajille kehitetyllä Piiloset ProGolf®-linssillä.

Tuotteitamme viedään Piiloset-tuotteina tai asiakkaiden brändillä private label -tuotteina yli 30 maahan Eurooppaan, Lähi-itään, Etelä-Amerikkaan ja Pohjois-Afrikkaan.

Korkea laatu takaa turvalliset ja tehokkaat tuotteet sekä palvelut

Sertifioitu laatujärjestelmämme täyttää ISO 13485 -standardin sekä MDSAP (Medical Device Single Audit Program) ohjelman vaatimukset sekä Kanadan terveysviranomaisten erityisvaatimukset ja Brasilian ANVISAN GMPn vaatimukset. Laboratoriopalveluissamme noudatamme lisäksi ISO 17025 sekä yleisiä GLPn mukaisia toimintatapoja.

Tuotekehityksen lähtökohtina ovat aina innovatiivisuus, tuoteturvallisuus, silmäystävällisyys ja silmänhoitotuotteissa ehdottomana säilöntäaineettomuus. Piilolinssinesteissämme käytetään mm. silmäystävällistä biologista puhdistusainetta ja niin piilolinssinesteiden kuin kuivasilmätuotteidenkin formulaatiot ovat ainutlaatuisia.

Kotimaisuus ja kumppanuus on meille tärkeää

Haluamme luoda hyvinvointia asiakkaillemme sekä kuluttajille. Meille kotimaisuus on erittäin tärkeää ja haluamme edistää työtä ja yrittäjyyttä Suomessa. Kumppaneillemme tarjoamme ainutlaatuiset, korkealaatuiset näköhyvinvointituotteet Piiloset-brändillä tai private label -tuotteina, oikea-aikaiset toimitukset ympäri maailman sekä asiakaslähtöistä henkilökohtaista palvelua Liedosta. Osaava henkilökuntamme on perheyrityksemme sydän.