Tule mukaan luomaan kanssamme suomalaista menestystarinaa ja osaksi Piiloset-tiimiä

Avoinna tällä hetkellä

Talous- ja HR-päällikkö

Hallitsetko numerot, johdon raportit ja hahmotat kokonaisuuksia talouden näkökulmasta? Pidätkö HR-asioita ja niiden kehittämistä menestykselle tärkeinä? Yrityksemme kasvaessa merkittävästi, etsimme tiimimme vahvistukseksi sinua, Talous- ja HR-päällikkö luotsaamaan tiimiämme menestykseen.

Taloushallinnon tehtävissä toivomme aikaisempaa alan osaamista ja kykyä strategiseen ajatteluun ja kokonaisuuden hahmottamiseen. Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • kassavirran, budjetoinnin ja varastoarvojen seuranta, kassaennusteiden ja investointilaskelmien tekeminen, analysointi sekä taloushallinnon raportoinnin kehittäminen
  • yhteistyö tilitoimiston kanssa, joka hoitaa palkanlaskennan ja kirjanpidon
  • hankkeiden raportointi ja seuranta, yhteistyö eri sidosryhmien (mm. vakuutusyhtiöt, pankit, ELY-keskus ja Business Finland) kanssa

HR-tehtävissä toivomme sinulta osaava otetta henkilöstön kehittämiseen ja aiempaa kokemusta lakisääteisistä HR-tehtävistä (mm. työlainsäädäntö, TES-tulkinnat, YT-lain mukaiset vuoropuhelut). Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • henkilöstön kehittäminen ja koulutussuunnittelu
  • esihenkilöiden tukeminen arjen tilanteissa
  • HR-prosessien kehittäminen
  • rekrytointien koordinoinnit ja tarvittaessa osallistuminen niihin
  • työkykyjohtaminen ja työsuojelu

Hae nyt ja olet ensimmäisten joukossa!

Lisätietoja ja hakuohjeet tästä.

Hakuaika päättyy 5.4.2023 

Puhdastilatyöntekijä

Tehtävänkuvaus

Etsimme joukkoomme motivoitunutta puhdastilatyöntekijää prosessityöskentelyyn piilolinssien hoitonesteiden ja silmänhoitotuotteiden valmistukseen Lietoon. Työsuhde on vakituinen ja työtä tehdään arkipäivisin kolmessa vuorossa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme sinulta

Aikaisempi kokemus puhdastilassa työskentelystä ja aseptisten työtapojen tunteminen auttaa oppimaan työn nopeammin, mutta alan ammattilainen sinun ei tarvitse vielä olla. Esimerkiksi aiempi kokemus elintarviketeollisuudesta on eduksi. Sinulta toivomme toimeen tarttuvaa sekä aktiivista työotetta. Työssä noudatetaan selkeitä työohjeita ja on tärkeää, että jokainen suoritettu työvaihe kirjataan ylös, joten tarkkuus on valttia. Erityisesti arvostamme aikaisempaa kokemusta GMP- ja/tai ISO 13485 -standardin mukaisesta toiminnasta, mutta se ei ole välttämättömyys. Työkielenä käytämme suomea. Huomioithan, että julkiset eivät kulje meille asti.

Työtehtävät

Prosessityöntekijänä vastaat nesteiden pullotusprosessin käynnistyksestä, valvonnasta sekä prosessin loppuun viennistä. Työnkuvaasi kuuluu myös pullotusprosessissa tarvittavien välineiden asennukset, materiaalien lisäykset, näytteenotot sekä tilan siisteydestä huolehtiminen. Puhdastilan lisäksi työskentelet välillä pakkaamolinjan hoitajana.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn vakavaraisessa suomalaisessa yrityksessä, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja mukavaa tiimiämme. Tehtävässä tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae lähettämällä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen: rekry@piiloset.fi

Kesätyöhaku

Piilosetilla on tarjolla monipuolisia kesätyöpaikkoja tuotannon eri tehtävissä lääkinnällisten laitteiden valmistuksen parissa. Kesätyöntekijät pääsevät osallistumaan monipuolisiin tuotannon töihin mm. pakkaamossa, puhdastilapullotuksessa, varastossa, silmälasilinssien valmistuksessa, postittamon töissä sekä lähettiauton ratissa. Työajat vaihtelevat tehtävästä riippuen, mutta tuotanto on pääasiassa kahdessa tai kolmessa vuorossa eli sinulla olisi hyvä olla valmius tehdä vaihtelevasti aamu-, ilta- tai yövuoroa.

Kesätyöntekijöiltä odotamme reipasta ja oma-aloitteista asennetta sekä täysi-ikäisyyttä. Tehtaamme sijaitsevat Avantin teollisuusalueella Liedossa, joten oma kulkuväline on tarpeen töihin kulkemiseen. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin, kokemusta tuotantotehtävistä ja mahdollisuuden tutustua kasvavan kotimaisen vientiyrityksen toimintoihin ja huippuporukkaan! Työ sopii hyvin esimerkiksi kemian tai kemiantekniikan opiskelijoille tai alasta kiinnostuneille. Töitä on mahdollisesti tarjolla myös kesän jälkeen kausityönä opintojen ohella.

Hae lähettämällä hakemuksesi ja CV:si meille osoitteeseen: rekry@piiloset.fi

Kesätyöhaku sulkeutuu 31.3.2023.

Piiloset työnantajana

Olemme kotimainen perheyritys, jolle henkilöstö on yksi tärkeimmistä voimavaroista. Vastuullisena työnantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä kehittymiseen.
Liiketoimintamme jakautuu kemian ja optiikan liiketoiminta-alueisiin, joissa molemmissa tarvitaan osaavia ja motivoituneita tuotannon tiimiläisiä. Lisäksi toimiston puolella työskentelee monien alojen ammattilaisia niin myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, ostotoimintojen, tilaustoimitusketjun, tuotekehityksen ja erilaisten laatutöiden parissa. Noudatamme mm. GMP ja lääkinnällisten laitteiden ISO 13485 laatujärjestelmiä.

Tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa globaaliksi silmien hyvinvoinnin toimijaksi
Tälle matkalle etsimme mukaan motivoituneita, innostuneita, yhteiseen päämäärään sitoutuvia osaajia tai tulevaisuuden osaajia. Teemme mielellämme monipuolisesti yhteistyötä oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa työharjoitteluiden, opinnäytetöiden tai oppisopimusten muodossa.

Avoimet hakemukset

Avoimia hakemuksia voi lähettää aina osoitteeseen rekry@piiloset.fi
Huom. lähettämällä hakemuksesi annat meille oikeuden henkilötietojesi käsittelyyn ja säilyttämiseen rekrytointiin tarvittavan ajan toimintatapojemme mukaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme 

Avoimista työpaikoista ilmoitamme myös Piilosetin Facebook-sivulla ja Finnsusp LinkedIn-profiilissa.