Tule mukaan luomaan kanssamme suomalaista menestystarinaa ja osaksi Piiloset-tiimiä

Avoinna tällä hetkellä

QUALITY ASSURANCE ASSISTANT / LAATUASSISTENTTI  Lue lisää ja hae paikkaa 

PROSESSITYÖNTEKIJÄ  Lue lisää ja hae paikkaa

Piiloset työnantajana

Olemme kotimainen perheyritys, jolle henkilöstö on yksi tärkeimmistä voimavaroista. Vastuullisena työnantajana panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä kehittymiseen.
Liiketoimintamme jakautuu kemian ja optiikan liiketoiminta-alueisiin, joissa molemmissa tarvitaan osaavia ja motivoituneita tuotannon tiimiläisiä. Lisäksi toimiston puolella työskentelee monien alojen ammattilaisia niin myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun, ostotoimintojen, tilaustoimitusketjun, tuotekehityksen ja erilaisten laatutöiden parissa. Noudatamme mm. GMP ja lääkinnällisten laitteiden ISO 13485 laatujärjestelmiä.

Tavoitteenamme on kehittyä ja kasvaa globaaliksi silmien hyvinvoinnin toimijaksi
Tälle matkalle etsimme mukaan motivoituneita, innostuneita, yhteiseen päämäärään sitoutuvia osaajia tai tulevaisuuden osaajia. Teemme mielellämme monipuolisesti yhteistyötä oppilaitosten ja korkeakoulujen kanssa työharjoitteluiden, opinnäytetöiden tai oppisopimusten muodossa.

Avoimet hakemukset

Avoimia hakemuksia voi lähettää aina osoitteeseen rekry@piiloset.fi
Huom. lähettämällä hakemuksesi annat meille oikeuden henkilötietojesi käsittelyyn ja säilyttämiseen rekrytointiin tarvittavan ajan toimintatapojemme mukaisesti.

Lue lisää rekisteriselosteestamme 

Avoimista työpaikoista ilmoitamme myös Piilosetin Facebook-sivulla ja Finnsusp LinkedIn-profiilissa.