Piiloset BioSoak®+

Hellästi tehokas hoitoneste pehmeille ja silikonihydrogeelipiilolinsseille, tehokas, helppokäyttöinen ja turvallinen piilolinssien hoitoneste. Se sopii kaikkien pehmeiden ja silikonihydrogeelilinssien puhdistukseen, huuhteluun, desinfiointiin, proteiininpoistoon ja säilytykseen.

BioSoak+:in erinomainen desinfiointiteho perustuu desinfiointiaineen ja ainutlaatuisen biologisen puhdistusaineen yhteisvaikutukseen. Puhdistusaineen ominaisuuksien ansiosta piilolinssin pinta kostuu helpommin ja biofilmin muodostuminen linssin pinnalle estyy.

Herkkäsilmäisille suunnitellun luonnonmukaisen koostumuksen ansiosta Piiloset BioSoak®+ ei ärsytä ihoa eikä silmiä. Desinfiointiaineen ja puhdistusaineen pitoisuudet on määritetty optimaalisen alhaiselle erinomaisesta desinfiointitehosta tinkimättä.

BioSoak+ on kehitetty Suomessa yhteistyössä mikrobiologien ja silmälääkäreiden kanssa. Myös BioSoak+ on herkkäsilmäisille sopiva Allergiatunnustuote. Piilolinssien hoitonesteet ovat CE-merkittyjä lääkinnällisiä laitteita.

Saatavana optikkoliikkeistä kautta maan ja seuraavista verkkokaupoista